loader

ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Φωτης Εκμετζογλου

fotis-ekmetzoglou fotis-ekmetzoglou

Βιογραφικο


Γεννήθηκα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ταύρο όπου και μεγάλωσα . Οι σπουδές μου έχουν να κάνουν με την διοίκηση επιχειρήσεων και το μάρκετινγκ με μεταπτυχιακό από το London Hope University . H εργασιακή μου εμπειρία είναι 25 ετών σε θέσεις marketing, ανάπτυξης και διοίκησής, τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά ως σύμβουλος οικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών.

1000

Πελατες

1500

Συμβολαια

600.000€ +

Αποζημιώσεις

90%

Διερεύνηση Ατομικών Αναγκών

Υπηρεσιες

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ


fotis-ekmetzoglou fotis-ekmetzoglou-svc1

Ασφαλεια Υγειας

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, με προσιτό κόστος το οποίο καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας σας σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

fotis-ekmetzoglou fotis-ekmetzoglou-svc2

Ασφαλεια υγειας για ατομα με υποκειμενα νοσηματα απο 18 ως και 80 ετων

Υπέροχα νέα τώρα μπορούν να ασφαλιστούν οι γονείς μας και άνθρωποι που έχουν υποκείμενα χρόνια νοσήματα

fotis-ekmetzoglou fotis-ekmetzoglou-svc4

Συνταξη Επενδυση & Αποταμιευση

Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με τα νέα δεδομένα δεν έχουμε καθαρή εικόνα για το πότε και ΄πόση σύνταξη θα πάρουμε από το κράτος . Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί ένα πλάνο απόσυρσης όπου θα καλύπτει τις μελλοντικές σας ανάγκες όταν δεν θα μπορείτε να εργάζεστε

fotis-ekmetzoglou fotis-ekmetzoglou-svc3

Ασφαλειες ζωης

Πρόγραμμα ασφάλισης ζωής που προστατεύει εσάς και τους αγαπημένους σας σε περίπτωση προσωπικού ατυχήματος και σας παρέχει αποζημίωση για μια σειρά καλύψεων:

 • Απώλεια ζωής από ατύχημα
 • Ολική και μερική ανικανότητα από ατύχημα
 • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ατύχημα
fotis-ekmetzoglou fotis-ekmetzoglou-svc5

Δημιουργια κεφαλαιου σπουδων

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κεφάλαιο για το μέλλον των παιδιών σας ώστε να μπορούν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους χωρίς να σας απασχολούν οι μελλοντικές οικονομικές συνθήκες

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ


ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες σας προφέρουμε τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα καλύψεων για το ακίνητό σας με την κατάλληλή πρόταση για τις δικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες σας προφέρουμε τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα καλύψεων για το όχημά σας με την κατάλληλή πρόταση για τις δικές σας ανάγκες .

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Είστε επαγγελματίας και θέλετε να διασφαλίσετε το αποτέλεσμα της εργασίας σας και συγχρόνως να προστατευτείτε από πιθανούς αστάθμητους κινδύνους κατά την εκτέλεση των υπηρεσιών σας? Μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε κίνδυνο μπορεί να προκύψει κατά την εργασία σας.
Μερικές από τις επαγγελματικές ευθύνες που προσφέρουμε

 • ΙΑΤΡΟΥ
 • ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ
 • ΛΟΓΙΣΤΗ
 • ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ
 • ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ -ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟΥ
 • ΣΥΝΤΗΡΗΤ’Η ΑΝΕΛΚΥΣΤΉΡΩΝ

Επαγγελματικες ασφαλισεις


fotis-ekmetzoglou fotis-ekmetzoglou-svc7

Ασφαλιση επιχειρησεων

Στο σημερινό πολύπλοκο και ασταθές οικονομικό περιβάλλον οι επιχειρήσεις καλούνται να ανταποκριθούν στις συνεχείς αλλαγές και προκλήσεις του ανταγωνισμού και του περιβάλλοντος. Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί ένα πλάνο αντιστάθμισης ρίσκου ώστε η επιχείρηση σας να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες . Σας παρέχουμε εξειδικευμένη μελέτη με προγράμματα αποκλειστικά για την επιχείρηση σας με σκοπό να ανταποκρίνονται στους στόχους σας και να συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία σας.

fotis-ekmetzoglou fotis-ekmetzoglou-svc8

Διαχειρηση επαγγελματικου ρισκου

Μέσω εξειδικευμένου software παράγεται η μελέτη διαχείρισης κινδύνων ώστε ο επιχειρηματίας να μπορεί να διαπιστώσει ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί κίνδυνοι

Το εργο μας.

Η εξασφάλιση για τους πελάτες μας της πιο εξειδικευμένης λύσης ασφάλισης για τους ίδιους τα αγαπημένα πρόσωπά τους και την περιουσία τους με στόχο την ορθή και εξισορροπημένη ασφαλιστική κάλυψη .Η προσεγγιση μας

Διερευνούμε τις ανάγκες σας σε σχέση με τους πιθανούς κινδύνους μέσω τεχνολογικής εφαρμογής . Ετσι μας δίνετε τη δυνατότητα να εξατομικεύεται η κάθε λύση σύμφωνα με τις δικές σας προτεραιότητες ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο αντιστάθμισης πιθανών κινδύνων εξασφαλίζοντας ότι το μέλλον δεν θα είναι αβέβαιο για εσας και την οικογένεια σας.

Υπολογισμος Συνταξης

Τα γεράματα είναι σημαντικό να είναι ευτυχισμένα και ξέγνοιαστα.
Η σύνταξη σου μπορεί να το διασφαλίσει;


Μάθε πως θα εξασφαλίσεις την σύνταξη που σου αξίζει πατώντας εδώ.

Αρθρα

fotis-ekmetzoglou

Στροφη των ασφαλισμενων προς τα Unit Linked για καλυτερες αποδοσεις

Εδώ και 3 χρόνια ο κλάδος των ασφαλιστικών - επενδυτικών προϊόντων (unit linked) κέρδισε έδαφος μέσα στην ασφαλιστική αγορά

fotis-ekmetzoglou

Συγγενείς Παθήσεις: Πότε καλύπτονται από το ασφαλιστικό συμβόλαιο και πότε όχι

Η συγγενής πάθηση είναι εκ γενετής η κληρονομική πάθηση που επιβαρύνει κάποιον από την ώρα που γεννιέται [...]

fotis-ekmetzoglou

Συγγενείς παθήσεις και ασφάλιση υγείας: Τι πρέπει να ξέρουμε

21 Μαρ, 2017

Οι συγγενείς παθήσεις είναι ένας βασικός όρος σε όλα τα ασφαλιστήρια υγείας. Τι ακριβώς σημαίνει όμως και πώς επηρεάζει τα συμβόλαιά μας; [...]

Συχνες Ερωτησεις

Απαντησεις σε συχνες ερωτησεις σας

 • Μέχρι τώρα τα άτομα με υποκείμενα νοσήματα αποκλείονταν από την πρόσβαση στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας. Σήμερα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

 • Για να μπορείς να έχεις την επιλογή για το πως θα χειριστείς ένα πρόβλημα υγείας και να έχεις πρόσβαση στις πιο σύγχρονες μεθόδους της ιατρικής.

 • Η δυνατότητα μέσω ασφαλιστηρίου συμβολαίου να μπορεί η οικογένειά σας σε περίπτωση απώλειας να διατηρήσει τα επίπεδα της καθημερινότητας της από οικονομική σκοπιά.

 • Παγκόσμια οι ασφαλιστικές εταιρίες είναι ο βασικός μοχλός δημιουργίας κεφαλαίου μέσω εξελιγμένων οικονομικών εργαλείων

 • Σύμφωνα με το νέο νόμο ένας εργαζόμενος μπορεί να βγει στη σύνταξη έχοντας συμπληρώσει 40 έτη εργασίας στα 62 ή 15 έτη εργασίας στα 67.

 • Σύμφωνα με το νέο νόμο 384 ευρώ και από εκεί και πέρα η ευθύνη για την αναπλήρωση ανήκει στο ταμείο ΕΦΚΑ.

 • Σήμερα μια λεγόμενη ασφάλιση πυρός κατοικίας μπορεί να κυμαίνεται από 1ευρω το τ.μ ως 3 ετήσιο κόστος ανάλογα τις καλύψεις που θέλουμε να έχουμε.

Επικοινωνια

Κινητό Επικοινωνίας:

+30 6984566795

Σταθερό Επικοινωνίας:

+30 2103413206

Email Επικοινωνίας:

f.ekmetzoglou@gmail.com